We maken op deze website gebruik van cookies. Wilt u weten wat dat betekent voor uw privacy?
Lees dan onze Privacy- en cookieverklaring. Klik hier voor een opt-out van Google Analytics op deze website.
Akkoord »

Menu Inloggen Mijn ESJ

Een RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee

ESJ Financial Engineering is een erkend RB kantoor

RB

Als ondernemer in het mkb heeft u voortdurend te maken met kansen en bedreigingen. Om ervoor te zorgen dat uw onderneming succesvol is en blijft, speelt u hier zo goed mogelijk op in. Elke beslissing die u neemt, heeft echter fiscale gevolgen. Met een Register Belastingadviseur (RB) als vertrouwde partner aan uw zijde weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt en dat uw zaken op fiscaal gebied correct geregeld zijn. Hij wijst u de weg en vertaalt ingewikkelde vraagstukken naar begrijpelijke taal, zodat u zich kunt richten op wat u het liefst doet: ondernemen.


ESJ Financial Engineering is een erkend RB Kantoor. Het RB is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb en waarborgt de kwaliteit voor u als ondernemer. Alle leden zijn namelijk gebonden aan het Reglement Tuchtrechtspraak.

Een erkend belastingadviseur van ESJ Financial Engineering:

 • Ontzorgt.
  Hij controleert verplichte documenten en aangiftes op fiscale aspecten. Belastingwetgeving verandert continu. De belastingadviseurs van ESJ houden alle ontwikkelingen bij door middel van verplichte permanente educatie. Zo voldoen uw documenten en aangiftes altijd aan de laatste fiscale voorschriften.
 • Adviseert en signaleert kansen op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied.
  Uw belastingadviseur is op de hoogte van zowel uw zakelijke als privésituatie. Daardoor weet hij waar u staat en welke richting u op wilt. Ontwikkelingen op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied koppelt hij moeiteloos aan uw toekomstplannen. Omdat zijn kennis altijd actueel is, weet u zeker dat zijn adviezen dat ook zijn.
 • Geeft belastingbesparende tips.
  Uw belastingadviseur is op de hoogte van (starters)kortingen en mogelijke subsidies waarop u als ondernemer recht heeft. Daarnaast werken we bij ESJ met multidisciplinaire teams. Samen met andere financieel professionals, zoals accountants of juristen, zorgen wij ervoor dat u met zo min mogelijk inspanning zoveel mogelijk financieel voordeel behaalt.
 • Denkt mee en adviseert over het (fiscale) beleid van uw onderneming.
  Beleid is nodig om richting te geven aan uw ondernemersactiviteiten. Uw belastingadviseur informeert en adviseert u onafhankelijk en objectief bij het opstellen van beleid met betrekking tot fiscale zaken, rechtsvormen en financiële planning. Zo maakt u nu, maar ook in de toekomst, slimme keuzes die ook juridisch en fiscaal gezien gunstig zijn.
 • Geeft fiscaal advies bij bijvoorbeeld reorganisatie, internationale ambities of een bedrijfsovername.
  In situaties van een herstructurering binnen uw bedrijf, een overname of internationale stappen, is zorgvuldigheid van het grootste belang. Verschillende juridische, fiscale en organisatorische zaken spelen een rol bij dit soort ingrijpende veranderingen. Uw belastingadviseur is uw sparringpartner in dit proces en begeleidt de benodigde trajecten.
 • Staat garant voor vakmanschap.
  Onze belastingadviseurs hebben een gedegen opleidingstraject gevolgd, Hun kennis blijft continu op peil middels cursussen, workshops, lezingen en vakliteratuur. Zo bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardig advies op elk fiscaal gebied.
 • Is aangesloten bij de beroepsvereniging Register Belastingadviseurs.
  Voor u als klant is kwaliteit van essentieel belang. Als belastingplichtige moet u erop kunnen rekenen dat uw belastingadviseur úw belangen dient en dat hij alle ins en outs kent van het belastingvak. Zo bent u verzekerd van de optimale oplossing.

Gerelateerde artikelen

Kies een adviseur bij u in de buurt Neem contact op »

Op de hoogte blijven?
Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Klik hier »×