Onze HR professionals adviseren u op arbeidsrechtelijk, juridisch en fiscaal gebied. Ze bieden u ondersteuning op maat. 
Wij hebben een aantal advies diensten op een rijtje gezet waarmee we uw HR organisatie ontzorgen.

 
RECRUITMENT

Recruitment is een belangrijk onderdeel van het HR beleid. Hoe vindt en selecteert u de juiste kandidaten? Het werven en selecteren van échte toppers op de arbeidsmarkt is een vak apart. Onze recruitment specialisten hebben de beschikking over de beste recruitment tools. Wij ondersteunen u bij het gehele recruitmentproces: van het opstellen tot een pakkende vacaturetekst en het actief benaderen van kandidaten tot het afnemen van een assessment.
 

HR-beleid (personeelshandboek | Arbeidsvoorwaarden)

Hoe ontwerpt u een Arbeidsvoorwaardenbeleid, vertaald naar de visie van uw bedrijf? Zijn uw arbeidsvoorwaarden marktconform en fiscaal vriendelijk? Aan welke voorwaarden voldoet een modern beloningsbeleid? 
 

ASSESSMENT, TALENTMANAGEMENT & COACHING

De gecertificeerde adviseurs van ESJ werken met een assessment tool op basis van positieve psychologie. Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers hun talenten optimaal benutten? Is uw sollicitant écht een goede match met uw organisatie en functievereiste? Wij brengen het talent in kaart en koppelen dit aan een succesvolle performance.
 

Subsidies en HR scan

Misschien betaalt u teveel sociale premies en maakt u (nog) geen gebruik van alle subsidies en kortingen op premies en loonbelasting. Lees hier meer over de subsidie- en HR Scan.
 

Screening (arbeids) overeenkomsten

Onze juristen zorgen ervoor dat uw arbeidsovereenkomsten voldoen aan de wettelijke vereisten en dat eventuele risico’s ingedekt worden.
 

Interim HR

ESJ beschikt over een team van enthousiaste pro-actieve HR-adviseurs met verschillende specialismen. Van HR Administration tot HR-business partner. Wij zorgen ervoor dat u flexibel en doelgericht uw HR-uitdagingen kunt verwezenlijken.
 

Medewerkerstevredenheidonderzoek

Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers betrokken zijn en blijven? Een MTO biedt u inzicht. Onze adviseurs ondersteunen u bij het opzetten van een MTO, het analyseren van de resultaten en adviseren pro-actief op eventuele verbeterpunten.
 

Verzuim en re-integratie

Wanneer u verzuim op de juiste manier aanpakt, zorgt dat voor positieve gedragsveranderingen. Het plezier in het werk neemt toe, waardoor de sfeer binnen het team ook verbetert en u loopt financieel minder risico.
De verzuimcoaches van ESJ helpen u als ondernemer grip te krijgen op verzuim binnen uw organisatie.
 

Ontslag - arbeidsrechtadvies

Personeel ontslaan? Wat de reden ook is, bij een ontslagtraject is het van belang dat u op tijd weet welke stappen u moet zetten. Voordat ontslag onvermijdelijk wordt, heeft u vaak al een heel traject achter de rug. Onze HR adviseurs maken zich sterk om u zo goed mogelijk te adviseren en te ontzorgen.
 

DOWNLOAD ONZE HR FLYER

Meer weten?

 

Already verified you are human.
Moment geduld...
Marloes Beekman
Marloes Beekman

HR manager

marloes.beekman@esj.nl

+31 88 0320 717

Lees meer over

Loading...

ESJ HR Online

In ESJ HR Online komen alle personeelszaken samen in één omgeving. We werken vanuit een innovatief platform, waarbij we complexe processen op een eenvoudige wijze aanbieden.

5 Tips voor succesvolle recruitment

De arbeidsmarkt wordt krapper. Talent voor uw organisatie is daardoor moeilijker te vinden en te binden. Er liggen wel kansen, maar hoe benut u deze?

Recruitment

Werving en selectie is een belangrijk onderdeel van het personeelsbeleid. Hoe vindt en selecteert u de juiste kandidaten?

Subsidies en HR Scan

Met de HR scan krijgt u inzicht in het personeelsbeleid binnen uw bedrijf en waar mogelijk nog risico’s bestaan die extra aandacht nodig hebben.

Nieuwe medewerkers via sociale media

Er zijn verschillende manieren waarop sociale media kunnen worden ingezet voor recruitmentdoeleinden. Wij geven u wat tips.

Verlenging geboorteverlof voor partners

Lees meer over de verlenging van het geboorteverlof voor partners.

Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

De WAB bevat maatregelen om de verschillen tussen vast werk en flexwerk te verkleinen. Wat gaat er veranderen?

Arbeidsrechtadvies

Bij een ontslagtraject is het belangrijk dat u op tijd weet welke stappen u moet ondernemen.

De AVG voor u als werkgever

Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie AVG-proof is? 6 aandachtspunten

Voorkom verzuim

Wat is de drempel voor uw medewerker om niet te komen werken? Wij maken dit bespreekbaar en leggen de verantwoordelijkheid waar deze hoort.

Disfunctionerende werknemer

Als u ontevreden bent over het functioneren van een werknemer, dan is het van belang tijdig actie te ondernemen.

Ontslag op staande voet

Moet een werkgever loon doorbetalen bij ontslag op staande voet?

Beoordelen en functioneren

Als ondernemer wilt u dat uw personeel de bedrijfsdoelstellingen nastreeft en een zichtbare bijdrage levert aan deze doelen.

Compensatie transitievergoeding

Zowel kleine als grote werkgevers komen in aanmerking voor de compensatieregeling transitievergoeding bij langdurige arbeidsongeschiktheid.

HR Advies in de praktijk

Voorbeelden uit de praktijk