U bent verantwoordelijk voor uw personeel en voor het naleven van veel wetten en regels. Maar u wilt vooral datgene doen waar u goed in bent: ondernemen. Het team van allround HR-professionals van ESJ begeleidt u bij het optimaal inzetten van uw belangrijkste kapitaal: uw werknemers!

Om u een goed beeld te geven van onze dienstverlening, hebben wij voor u een aantal adviesdiensten op een rijtje gezet. Wij helpen u graag om alles uit uw HR te halen!
 

Recruitment

Recruitment is een belangrijk onderdeel van het HR-beleid. Hoe vindt en selecteert u de juiste kandidaten? Het werven en selecteren van échte toppers op de arbeidsmarkt is een vak apart. Wij ondersteunen u bij het gehele recruitmentproces: van het opstellen van een pakkende vacaturetekst en het actief benaderen van kandidaten tot het afnemen van een assessment.
 

Organisatieadvies

Hoe ziet de toekomst voor uw organisatie eruit? En wat betekent dit vervolgens voor uw personeel? We brengen samen met u in kaart waar u de komende jaren behoefte aan heeft en maken een vertaalslag op strategisch, tactisch en operationeel niveau.
 

Personeelsbeleid & arbeidsvoorwaarden

Hoe ontwerpt u een arbeidsvoorwaardenbeleid vertaald naar de visie van uw bedrijf? Zijn uw arbeidsvoorwaarden marktconform en fiscaal vriendelijk? Aan welke voorwaarden voldoet een modern personeelsbeleid? ESJ biedt raad en helpt u met het opstellen van een helder en passend personeels- en arbeidsvoorwaardenbeleid.
 

Dossieropbouw

Het is voor uw organisatie van belang om altijd een dossier op te bouwen, ook als het goed gaat. Regelmatige, goede en eerlijke evaluatie- en beoordelingsgesprekken zijn hierbij essentieel. Met een goed opgebouwd dossier staat u sterk bij bijvoorbeeld ontslag. De HR-specialisten van ESJ bieden praktische ondersteuning bij de opbouw van een personeelsdossier.
 

Verzuimbegeleiding en arbeidsongeschiktheid

Wanneer u verzuim op de juiste manier aanpakt, zorgt dat voor positieve gedragsveranderingen. Het plezier in het werk neemt toe, waardoor de sfeer binnen het team ook verbetert. Daarnaast loopt u financieel minder risico. De verzuimcoaches van ESJ helpen u als ondernemer grip te krijgen op verzuim binnen uw organisatie.
 

Talentmanagement

De gecertificeerde adviseurs van ESJ werken met een assessmenttool met als basis positieve psychologie. Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers hun talenten optimaal benutten? Is uw sollicitant écht een goede match met uw organisatie en functievereisten? Wij brengen het talent in kaart en koppelen dit aan een succesvolle performance.
 

Ontslag

Personeel ontslaan? Wat de reden ook is, bij een ontslagtraject is het van belang dat u op tijd weet welke stappen u moet zetten. Onze arbeidsjuristen maken zich sterk om u zo goed mogelijk te adviseren en te ontzorgen.
 

Blogs

Meer weten over HR? Klik op onderstaande button om onze blogs te lezen!

HR blogs


Onze aanpak is persoonlijk en resultaatgericht. Wij helpen u graag bij alle mogelijke vraagstukken op personeelsgebied. Neem voor meer informatie contact met ons op.

hr-advies.jpg

ZIE METEEN WELKE DIENsTEN BIJ U PASSEN

Binnen 2 minuten een duidelijk overzicht

Direct persoonlijk advies?

Marloes Beekman
Marloes Beekman

Manager HR- en salarisadvies

Stuur Marloes een email

Bel Marloes via +31 6 86809997

 

 

Klanten vertellen

Thinc ahead.png

Thinc ahead

“De aanleiding om met de HR-dienstverlening van ESJ in aanraking te komen, was helaas geen fijne. Een onfortuinlijke verzuimcase in onze organisatie was de aanleiding om héél snel en intensief een samenwerking aan te gaan. De ondersteuning van Jelina voor de arbeidsrechtelijke zaken en de ondersteuning van Marloes op HR gebied heeft ons geholpen om ook deze case goed af te sluiten. Het persoonlijke contact en onderlinge vertrouwen maakt dat wij erg geloven in Marloes, Jelina en ESJ als verlengstuk van Thinc ahead.”

- Niels Cannegieter, Thinc ahead

Jau.png

Jau Centrum in Beweging

“Wij kunnen ons HR-proces nu voor een groot deel automatiseren door middel van de nieuwe workflows in Nmbrs. Echt heel handig!”

- Bouk Donckers, Jau Centrum in Beweging

afbeelding met logo's.png

HR advies

Ons team van HR-professionals begeleidt u bij het optimaal inzetten van uw werknemers. Wij helpen u graag bij alle mogelijke vraagstukken op personeelsgebied.

 

 

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Already verified you are human.