Tevreden personeel zorgt voor tevreden klanten en verhoogt uw rendement. Onderzoek wijst uit dat medewerkers beter functioneren wanneer ze duidelijkheid hebben. Stel daarom een personeelsbeleid op met heldere procedures. Op deze manier weten medewerkers wat er van hen verwacht wordt en wat zij hiervoor terug krijgen. Dit voorkomt wrijving binnen de organisatie.
 

ESJ ondersteunt u graag bij al uw personele vraagstukken en geeft u advies op maat.
 

Werving en selectie

Werving en selectie is een belangrijk onderdeel van het personeelsbeleid. Hoe vindt en selecteert u de juiste kandidaten? Bent u op zoek naar personeel? Maak samen met ESJ de juiste keuze.
 

Arbeidsvoorwaarden, functioneren en belonen

Hoe ontwerpt u een Arbeidsvoorwaardenbeleid, vertaald naar de visie van uw bedrijf? Zijn uw arbeidsvoorwaarden marktconform? Aan welke voorwaarden moet een beloningsbeleid voldoen? Met HRM advies van ESJ beantwoordt u deze vragen.
 

Dossieropbouw en personeelsadministratie

Bouw altijd een dossier op, ook als het goed gaat! Zo heeft u altijd alles bij de hand wanneer het nodig is. De HRM specialisten van ESJ vertellen u graag meer over de opbouw van een personeelsdossier.
 

Subsidies en HRM scan

Misschien betaalt u teveel sociale premies en maakt u (nog) geen gebruik van alle subsidies en kortingen op premies en loonbelasting. Lees hier meer over de subsidie- en HRM Scan.
 

Verzuim en re-integratie

Verzuim op de juiste manier aanpakken, zorgt voor positieve gedragsveranderingen. U loopt financieel minder risico en het plezier in het werk neemt toe, waardoor de sfeer binnen het team ook verbetert. Lees hier wat ESJ voor u kan betekenen op het gebied van verzuim en re-integratie.
 

Ontslag

Personeel ontslaan? Wat de reden ook is, bij een ontslagtraject is het van belang dat u op tijd weet welke stappen u moet zetten. Voordat ontslag onvermijdelijk wordt, heeft u vaak al een heel traject achter de rug. Onze HRM adviseurs maken zich sterk om u zo goed mogelijk te adviseren en te ontzorgen. Neem contact met ons op.
 

Download onze HRM flyer

Meer weten?

 

Already verified you are human.
Moment geduld...
Marloes Beekman
Marloes Beekman

HR manager

marloes.beekman@esj.nl

+31 88 0320 717

Lees meer over

Loading...

ESJ HRM Online

In ESJ HRM-online komen alle personeelszaken samen in één omgeving. We werken vanuit een innovatief platform, waarbij we complexe processen op een eenvoudige wijze aanbieden.

5 Tips voor succesvolle recruitment

De arbeidsmarkt wordt krapper. Talent voor uw organisatie is daardoor moeilijker te vinden en te binden. Er liggen wel kansen, maar hoe benut u deze?

Werving en selectie

Werving en selectie is een belangrijk onderdeel van het personeelsbeleid. Hoe vindt en selecteert u de juiste kandidaten?

Subsidies en HRM Scan

Met de HRM-scan krijgt u inzicht in het personeelsbeleid binnen uw bedrijf en waar mogelijk nog risico’s bestaan die extra aandacht nodig hebben.

Nieuwe medewerkers via sociale media

Er zijn verschillende manieren waarop sociale media kunnen worden ingezet voor recruitmentdoeleinden. Wij geven u wat tips.

Verlenging geboorteverlof voor partners

Lees meer over de verlenging van het geboorteverlof voor partners.

Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

De WAB bevat maatregelen om de verschillen tussen vast werk en flexwerk te verkleinen. Wat gaat er veranderen?

Medewerker ontslaan?

Bij een ontslagtraject is het belangrijk dat u op tijd weet welke stappen u moet ondernemen.

De AVG voor u als werkgever

Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie AVG-proof is? 6 aandachtspunten

Voorkom verzuim

Wat is de drempel voor uw medewerker om niet te komen werken? Wij maken dit bespreekbaar en leggen de verantwoordelijkheid waar deze hoort.

Dossieropbouw en personeelsadministratie

Met een goed opgebouwd dossier staat u vele malen sterker. We vertellen u graag meer over de opbouw van een personeelsdossier.

Disfunctionerende werknemer

Als u ontevreden bent over het functioneren van een werknemer, dan is het van belang tijdig actie te ondernemen.

Ontslag op staande voet

Moet een werkgever loon doorbetalen bij ontslag op staande voet?

Beoordelen en functioneren

Als ondernemer wilt u dat uw personeel de bedrijfsdoelstellingen nastreeft en een zichtbare bijdrage levert aan deze doelen.

Compensatie transitievergoeding

Zowel kleine als grote werkgevers komen in aanmerking voor de compensatieregeling transitievergoeding bij langdurige arbeidsongeschiktheid.

HRM Advies in de praktijk

Voorbeelden uit de praktijk

Kennissessies loonzaken & arbeidsrecht

Eind 2019 vond de kennissessie Loonzaken & Arbeidsrecht plaats. Actualiteiten op gebied van loonzaken én de wijzigingen in de WAB kwamen aan bod.