Vacature HR adviseur

Voor onze samenstel- en adviespraktijk in Zevenbergen zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gedreven HR adviseur of consultant. Heb jij al enige ervaring als HR adviseur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij bieden je de kans om je carrière voort te zetten in een omgeving die aandacht heeft voor jouw ontwikkeling! Je draait vanaf dag één mee in de dagelijkse praktijk met onze klanten. Maakt dit je nieuwsgierig? Bekijk hieronder de vacature voor HR Adviseur bij ESJ.
 

Wat doet ESJ?

Bij ESJ geven we al sinds jaar en dag advies op maat aan andere bedrijven op het gebied van financiën, belastingen, corporate finance, HR en salarissen. We zijn een middelgroot kantoor, waardoor we een breed scala aan klanten kunnen bedienen: van ondernemers tot multinationals. Wij staan voor technologische innovatie, maar ook voor de menselijke maat. Daarom werken we met korte lijnen en komen met concrete oplossingen voor onze klanten.
 

HR consultant vacature

Als HR adviseur of HR consultant heb je al een behoorlijke achtergrond in het vakgebied. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR gebied en hebt kennis van alle facetten binnen HR, zoals learning & development, salarisadministratie, recruitment en andere HR-gerelateerde processen. Je weet hoe je een brug kunt slaan tussen management en medewerkers. Je bent goed in staat om gesprekken te voeren met senior medewerkers en je weet hoe je nieuw talent binnen haalt. Herken jij jezelf hierin? Bij ESJ zoeken we iemand die:

 • Proactief is en graag zelf het initiatief neemt.
 • Een teamspeler is, maar ook zelfstandig kan werken.
 • Helder en duidelijk kan communiceren met iedere doelgroep binnen de organisatie.
 • Mensgericht is en goed kan omgaan met zowel collega’s als klanten.
 • Een klantgerichte en dienstverlenende instelling heeft.

Daarnaast beschik je over een afgeronde opleiding op het gebied van HR of een bestuurskundige studie. Je hebt ten minste 3 jaar in HR-gerelateerde rollen gewerkt, zoals recruitment en/of je hebt al ervaring als consultant in het bedrijfsleven.
 

HR adviseur vacature - waarom bij ESJ?

ESJ is de perfecte plek om je carrière als HR adviseur een nieuwe impuls te geven. We willen het beste voor onze klanten, maar ook het beste voor onze medewerkers. Daarom bieden we jou een uitdagende functie met een gevarieerd takenpakket. Je draait direct mee met klantprojecten, zodat jouw kennis en kunde goed tot zijn recht komt. Tegelijkertijd willen we je stimuleren om jezelf te blijven ontwikkelen.

We vinden het heel belangrijk dat al onze collega’s zich thuis voelen bij ESJ. We ondernemen diverse activiteiten om te zorgen dat iedereen zich onderdeel voelt van het team. We verwachten professionaliteit en inzet, maar vinden een goede sfeer en collegialiteit minstens zo belangrijk. Bij ons ben je vanaf dag één een integraal onderdeel van het team. Verder bieden we je bij ESJ het volgende:

 • Mogelijkheid om je carrière te plannen via onze ESJ Campus. We brengen jouw talenten en ambities in kaart en helpen je jouw loopbaan op een manier in te richten die perfect op jouw wensen en kwaliteiten aansluit.
 • Aandacht voor jouw persoonlijke ambities en hoe je deze in jouw team kunt waarmaken.
 • Afwisselend en inhoudelijk werk, gecombineerd met een fijne werksfeer.
 • Voor jouw mentale gezondheid kun je onbeperkt terecht bij de online psychologen van OpenUp. Ook kun je hier onder meer masterclasses volgen en begeleid aan de slag met mindfulness. We bieden ook ondersteuning bij mantelzorg en financiële hulp met de Budgetcoach.
 • Een aantrekkelijk salaris en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een studieregeling, pensioenfonds, standaard 27 verlofdagen en de mogelijkheid om er 13 bij te kopen, een thuiswerkvergoeding en gratis lunch!
 • Afhankelijk van functie is er de mogelijkheid tot lease auto via ESJ of korting op een private lease auto.
   

Solliciteer nu!

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en herken je jezelf in de competenties? Solliciteer direct hieronder.

Wil je meer weten over de vacature of wil je van onze collega’s horen hoe ze het vinden om bij ESJ te werken? ​​​​​​Neem voor meer info contact op met Margot Antens via +31 6 59880893 of werkenbij@esj.nl.

Wil je gerelateerde vacatures bekijken? Klik dan hier.

 

 

SOLLICITEER NU!

Drag 'n Drop your files here!
Drag 'n Drop your files here!
contact-background.jpg

Direct contact?

We nodigen je graag uit voor een kennismaking! Neem contact op met Margot Antens (Corporate Recruiter)

Stuur Margot een mail Bel Margot via +31 6 59880893
contact-background.jpg