Openstaande HR- en Salarisadvies vacatures

HR- en Salarisadministrateur
Parttime Etten-Leur

Salarisadviseur
Parttime/Fulltime Zevenbergen

Deze vacature is op dit moment niet beschikbaar. Bekijk voor meer HR- en Salarisadvies vacatures onze vacaturepagina. 
 

HR- EN SALARISADVIES VACATURES


 

VACATURE SALARISADMINISTRATEUR

Voor ons HR- en Salarisadvies team in Zevenbergen zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gedreven salarisadministrateur. Wij geven jou de kans om je te ontwikkelen in een omgeving waarin jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staat. Jij wordt hét aanspreekpunt voor zowel klanten als collega’s. Daarvoor volg je eerst een inwerktraject waarin je kennismaakt met onze dienstverlening en het softwarepakket NMBRS. Maakt dit je nieuwsgierig? Bekijk hieronder de vacature voor salarisadministratie bij ESJ.
 

WAT DOET ESJ?

Bij ESJ geven we sinds jaar en dag advies op maat aan andere bedrijven op het gebied van accountancyaudits, corporate finance en HR- en salarisadministratie. We zijn een middelgroot kantoor, waardoor we een breed scala aan klanten kunnen bedienen: van ondernemers tot multinationals. Onze klanten kunnen zich meten met de top van Nederland. Onze samenwerking met hen kenmerkt zich door vertrouwen, open communicatie en objectieve antwoorden. Nu zijn we op zoek naar talenten die zich willen ontwikkelen tot volwaardige professionals en onze klanten vooruit willen helpen.
 

JUNIOR SALARISADMINISTRATEUR VACATURE

Voor de vacature Junior Salarisadministrateur zijn wij op zoek naar startende professionals die hun financiële en administratieve vaardigheden op HR-gebied verder willen ontwikkelen. Beschik jij over doorzettingsvermogen en flexibiliteit? Heb jij jouw diploma net of bijna op zak en wil jij graag aan de slag met salariswerkzaamheden? Dan is deze uitdagende functie bij ESJ precies wat jij zoekt.
 

TAKEN JUNIOR SALARISADMINISTRATEUR

Vanaf de eerste werkdag word je volledig in ons team opgenomen. Professionaliteit staat centraal in combinatie met sfeer, collegialiteit en slagvaardigheid. Als junior salarisadministrateur heb je verschillende taken, zoals:

  • Verzorgen van maandelijkse salarisverwerking.

  • Periodiek verwerken van loonaangiften.

  • Toepassen van diverse Cao-regelingen.

  • Beantwoorden van vragen van klanten met betrekking tot salaris, sociale verzekeringen en loonheffingen.
     

BEL ONS
 

FUNCTIEPROFIEL JUNIOR SALARISADMINISTRATEUR

Voor de functie van junior salarisadministrateur heb je:

Een (bijna) afgeronde MBO- of HBO opleiding. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je affiniteit hebt met cijfers en administratie.

Affiniteit met automatisering. Je bent je bewust van de ontwikkelingen in de HR en administratie branche en wilt een actieve bijdrage leveren aan het creëren van nieuwe kansen en producten.

Omdat je in deze functie veel contact hebt met klanten en collega’s, vinden we het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt, zowel mondeling als schriftelijk.

Een flexibele en proactieve instelling. Je bent dienstverlenend en klantgericht.

Bij ESJ vinden we het belangrijk dat je proactief meedenkt met de klant. Wij geven je de handvatten om dit mogelijk te maken. Tijdens het inwerktraject maak je kennis met onze dienstverlening en manier van werken. Ook leer je alles over het softwarepakket NMBRS. Zo heb je een goede basis om een vliegende start te maken. Tijdens jouw carrière bij ESJ krijg je volop de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Zo breid je jouw kennis op HR-gebied en daarbuiten steeds verder uit!
 

JUNIOR SALARISADMINISTRATEUR BIJ ESJ

ESJ zorgt ervoor dat jij het maximale uit jezelf kan halen. Hiervoor bieden wij jou een afwisselende baan en de kans om aan jouw persoonlijke én professionele ontwikkeling te werken.

Bij ESJ bieden we je het volgende:

Een aantrekkelijk salaris en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een studie- en pensioenregeling, 27 verlofdagen en de mogelijkheid om er 13 bij te kopen.

Aandacht voor jouw persoonlijke ambities en hoe je deze in jouw team kunt waarmaken.

Afwisselend en inhoudelijk werk, gecombineerd met een fijne werksfeer.

Wisselwerking tussen zelfstandig salarisvraagstukken oplossen en complexe casussen in overleg met collega’s oppakken.

Tijdens jouw carrière bij ESJ word je begeleid door een ervaren collega. Bovendien hebben we de ESJ Campus om jou op te leiden én te helpen bij het uitstippelen van je loopbaan. Samen werken we aan het realiseren van jouw persoonlijke ambities binnen ons bedrijf.  Jouw gezondheid vinden we belangrijk. Ook jouw mentale gezondheid. Daarom kun je onbeperkt terecht bij de online psychologen van OpenUp. Ook kun je hier onder meer masterclasses volgen en begeleid aan de slag met mindfulness. We bieden ook ondersteuning bij mantelzorg en financiële hulp met de Budgetcoach. Tot slot bestaan er binnen ESJ werkgroepen die zich inzetten op verschillende gebieden. Wil jij graag wat betekenen op het gebied van duurzaamheid? Denk mee met het Green Team van ESJ en lever zo een positieve bijdrage aan mens en milieu!  
 

SOLLICITEER NU!

Heb jij interesse in een carrière als salarisadministrateur bij ESJ? Herken je jezelf in de competenties en ben je op zoek naar een organisatie waar je deze verder kunt ontwikkelen? Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Margot Antens via +31 6 59880893 of werkenbij@esj.nl.

Klik hier om gerelateerde vacatures te bekijken.

Meer informatie ontvangen over onze vacatures?

Vul je naam en e-mailadres in en ontvang alle informatie over de verschillende vacatures. Een van onze HR managers zal je een persoonlijke mail sturen.

*
*