Openstaande vacatures voor accountants

Accountant AA
Fulltime Etten-Leur

Accountant AA
Fulltime Oosterhout

Assistent Accountant beginnend
Fulltime/Parttime Etten-Leur

VACATURE FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Voor onze samenstel- en adviespraktijk in Etten-Leur en Oosterhout zijn we op zoek naar gedreven en leergierige financieel administratief medewerkers. Werken en leren gaat bij ons hand in hand. De dagelijkse praktijk bij onze klanten is jouw leerschool. Lijkt dit je wel wat? Bekijk dan hieronder de vacature voor financieel administratief medewerker.
 

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER VACATURE

ESJ is de ideale plek om je carrière als financieel administratief medewerker te beginnen of verder voort te zetten. ESJ biedt jou volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Als financieel administratief medewerker krijg je een uitdagende functie met een gevarieerd taken- en klantenpakket. We stimuleren je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Communiceren, coachen en begeleiden vinden we hierbij heel belangrijk. Tegelijkertijd is er ook ruimte voor jouw eigen initiatief. Wil jij je in een bepaalde richting specialiseren? Of je op persoonlijk vlak verder ontwikkelen? We denken graag met je mee!
 

TAKEN FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Vanaf de eerste werkdag word je volledig in ons team opgenomen. We zijn allemaal professionals en werken hard, maar vinden sfeer, collegialiteit en slagvaardigheid minstens zo belangrijk. Als financieel administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor de financiële administratie van jouw klantenportefeuille en bied je fiscale ondersteuning. Ook heb je een licht adviserende rol en veel contact met de klanten en jouw collega’s. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je affiniteit hebt met automatisering van administratieve processen. Kun jij meedenken over hoe je technische systemen kunt inzetten om de financiële administratie nog efficiënter en effectiever te laten zijn? Dan is dit de functie voor jou. 
 

MAIL ONS
 

FUNCTIEPROFIEL FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Interesse in deze financieel administratief medewerker vacature?

Als financieel administratief medewerker heb je:

Een (bijna) afgeronde MBO of HBO opleiding in de richting van financiële administratie.

Affiniteit met automatisering. Je vindt het leuk om na te denken over hoe de administratie nóg efficiënter en effectiever kan worden ingericht, en hoe we technologie daarvoor kunnen gebruiken.

Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (zowel Nederlands als Engels).

Oog voor detail. Het kost jou geen moeite om nauwkeurig te werken en je zorgt ervoor dat de administratie piekfijn in orde is.

Een flexibele en proactieve instelling. Daarnaast ben je dienstverlenend en klantgericht.

HAAL HET MAXIMALE UIT JEZELF!

ESJ biedt jou een afwisselende baan en een unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen als financieel administratief medewerker.

Ook krijg je van ons:

De kans om je financiële carrière te plannen met onze ESJ Campus en hier op innovatieve wijze invulling aan te geven. Met talent gekoppeld aan ambitie wordt jouw loopbaan uitgestippeld.

De ruimte om je persoonlijke ambities te realiseren. Binnen ons hechte team werken we samen aan deze ontwikkeling.

Een aantrekkelijk salaris en een uitdagend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede studieregeling, pensioen dat wij voor je betalen, standaard 27 verlofdagen en de mogelijkheid om er 13 bij te kopen, thuiswerkvergoeding en gratis lunch!

Inhoudelijk uitdagend werk en een fijne werksfeer.

Voor jouw mentale gezondheid kun je onbeperkt terecht bij de online psychologen van OpenUp. Ook kun je hier onder meer masterclasses volgen en begeleid aan de slag met mindfulness. We bieden ook ondersteuning bij mantelzorg en financiële hulp met de Budgetcoach.

SOLLICITEER NU!

Klinkt deze functie als een perfecte match? Ga dan de uitdaging aan en reageer op de vacature van financieel administratief medewerker bij ESJ.

Neem voor meer informatie contact op met Margot Antens via  +31 6 59880893 of werkenbij@esj.nl.

Wil je vergelijkbare financieel administratief medewerker vacatures bekijken? Klik dan hier.

Meer informatie ontvangen over onze vacatures?

Vul je naam en e-mailadres in en ontvang alle informatie over de verschillende vacatures. Een van onze HR managers zal je een persoonlijke mail sturen.

*
*